Verzendkosten €8,95, gratis verzending vanaf €150,-

Een chocoladegeschenk valt altijd goed in de smaak!

Wil je je medewerkers, collega's, zakenrelaties of klanten verrassen met lekkere chocolade? Voor elke gelegenheid hebben wij originele geschenken variërend van een kleinigheidje tot luxe geschenkdozen.

Met onze chocolade kun je een origineel chocolade geschenk geven want alles is in eigen beheer ontwikkeld en gemaakt. Wij werken semi ambachtelijk en kunnen daardoor desgewenst ook grotere aantallen verzorgen. Elke druppel chocolade die door ons verwerkt wordt is duurzaam geteeld en alles wordt natuurlijk zorgvuldig verpakt.

Chocoladegeschenk

Een verrassend, wisselend assortiment!

Wij bieden een assortiment dat het gehele jaar verkrijgbaar is en uiteraard speciale lekkernijen gericht op seizoenen en feestdagen.

Neem hieronder een kijkje op onze leaflets voor zowel Sinterklaas als Kerst. 

 

 

Bestelwagen van Ham chocolaterie

Onze bezorgmogelijkheden

Natuurlijk kunnen wij je bestelling op één locatie bezorgen. De kosten voor bezorging met pakketdienst is €8,95, boven een bestelling vanaf €150,- is de bezorging gratis. Daarnaast kunnen we de bestelling bezorgen met eigen vervoer, de minimale bestelwaarde hiervoor is €250,-. Je kan des gewenst ook je bestelling gratis ophalen in de winkel die is geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Van Ham chocolaterie factuur

Betalen op factuur

Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk om, naast de standaard betaalmogelijkheden, te betalen op factuur. Als je dit wenst bespreek dat dan ook even met Nienke of Anouk. Je kunt met ons contact opnemen via: info@vanhamchocolaterie.nl en 013-5050473.
Wij ontzorgen je graag!