Verzendkosten €8,95, gratis verzending vanaf €150,-

FAQ

Hoe kan ik chocolade bestellen en laten verzenden?

Hoe snel wordt een bestelling afgeleverd?

De minimale levertijd die wij aanhouden is tien werkdagen. Plaats je bestelling dus tijdig. Wil je je bestelling eerder ontvangen of is er iets bijzonders mee? Neem dan even contact op dan kunnen wij kijken wat wij kunnen doen. 

 

Wat als ik mijn bestelling later of eerder wil ontvangen?

Je kunt een bestelling ook vooruit plannen. Dat is geen enkel probleem. Als je dit wil dan kun je dat noteren in het opmerkingenveld. Wil je je order graag eerder ontvangen, dan denken we graag met je mee. Neem hiervoor contact op via info@vanhamchocolaterie.nl of via 013-5050473. 

 

Kan ik mijn chocolade bestelling ophalen in de winkel?

Jazeker, je kan aangeven dat je de bestelling zelf wil ophalen tijdens de reguliere openingstijden. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we geopend van 10.00 – 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

 

Smelt mijn bestelling niet als het warm weer is?

Bij temperaturen hoger dan 24 graden kunnen wij helaas de kwaliteit van het product niet meer garanderen. Ons advies is om bij warm weer een bestelling niet te laten bezorgen maar zelf af te halen in onze fabriekswinkel. Bij orders hoger dan €200,- kunnen we de bestelling geconditioneerd bezorgen. Voor de provincies Drenthe, Groningen en Friesland kan dat vanaf een ordergrootte van € 250,-.  

 

Wat kost het als ik de chocolade laat bezorgen met de post?

De bezorgkosten bedragen € 8,95 per pakketje. Vanaf € 150,- zijn er geen verzendkosten. Bij een bestelling hoger dan € 250,- zal de order worden bezorgd door onze eigen chauffeurs. 

 

Retourneren en betalen

Kan ik een bestelling retourneren?

We kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen maar ondanks dat kunnen wij vanwege hygiënische en voedselveiligheidsredenen geen producten retour nemen. Is er een probleem of ben je niet tevreden? Laat het ons dan vooral wel weten. We gaan dan ons best doen een passende oplossing te vinden.

 

Betaalmethoden

Betalen kan bij ons via iDEAL. Wil je, als zakelijke relatie, liever op factuur betalen? Neem dan hiervoor contact met ons op alvorens je bestelling via onze site te plaatsen. 

 

Product- en allergenen informatie

Al onze producten worden in ons eigen atelier vervaardigd. Hier wordt ook met gluten, noten, pinda’s, ei en soja gewerkt. Daarom kunnen onze producten sporen bevatten van melk, soja, pinda’s, noten, gluten en ei. Voor de specifieke ingrediënten van onze producten kun je bij de productomschrijving van desbetreffend product kijken.

 

algemene voorwaarden