Verzendkosten €8,95, gratis verzending vanaf €150,-

 

EEN INNOVATIEVE CHOCOLADE STUDIO

Van Ham Chocolaterie is een vierde generatie familiebedrijf. Wij staan bekend om ons innovatief karakter. Tevens hebben wij kwaliteit én exclusiviteit hoog in het vaandel staan. Ons product assortiment is zeer breed; van traditionele bonbons tot zeer onderscheidende decor chocolade figuurtjes en tabletten.

Voor alle seizoenen maken wij in onze productie passende en onderscheidende producten. Eigen modellen, uitsluitend de beste kwaliteit grondstoffen en Callebaut chocolade zorgen voor een unieke smaak en uitstraling. Onze klanten variëren van bakkerijen, speciaalzaken, supermarktketens, warenhuizen, groothandelaren, collega chocolatiers tot importeurs et cetera.  

Mijn overgrootvader startte het bedrijf in 1919 in Tilburg en gaandeweg is het bedrijf steeds verder uitgebreid waarbij we inmiddels geheel Nederland bestrijken. Sinds 2015 bouwen wij ook aan export en beleveren we vele klanten binnen Europa en daarbuiten. Zo vind je onze specialiteiten bijvoorbeeld ook terug in Australië. 

 

 

DUURZAAMHEID 

Innovatie en kwaliteit gaan niet alleen om het eindproduct. Het proces begint al bij de bron. Er is substantieel aandacht voor de leefgemeenschappen die verantwoordelijk zijn voor de cacaoteelt. Hiervoor zijn wij aangesloten bij het Cocoa Horizons programma van Barry Callebaut. Lees hier meer over duurzaamheid. 

 

Vanzelfsprekend duurzaam

PREMIUM CHOCOLADE 

Wij zijn volledig ingericht op het maken van premium chocoladeproducten die voldoen aan de uitgebreide wensen van onze klanten. Onze FSSC 22000 certificering sluit hier ook bij aan. Deze standaard geeft aan dat wij verantwoord omgaan met voedselveiligheid, voldoen aan relevante wet- en regelgeving en investeren in continue verbetering van onze processen zodat iedereen met een gerust hart kan genieten van onze prachtige chocolade.

               

SYNERGIE TUSSEN INNOVATIE EN AMBACHT

 

De geavanceerde machines maken het mogelijk veel facetten van chocoladeverwerking op grotere schaal toe te passen. Het geeft ons ook de flexibiliteit om in relatief kleinere volumes te leveren. Tenslotte verzorgen onze chocolatiers een handmatige afwerking van onze producten.  

ONS TEAM

Om je premium chocolatier te mogen noemen is naast het gebruik van de beste grondstoffen ook mensenwerk essentieel. Dit doen wij met ons team van chocolatiers die zorgen voor een handmatige afwerking van onze producten. Die persoonlijke finishing touch completeert onze producten tot de premium quality waar wij voor staan. 

 

DE WINKEL

In 2004 zijn we gestart met een kleine fabriekswinkel bij ons productie atelier. De winkel is in de loop der jaren met het totale bedrijf meegegroeid. Veel klanten uit de regio Esbeek en ook van ver daarbuiten weten ons met regelmaat te vinden.

Wij staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar en laten je dan graag kennismaken met onze specialiteiten.

 

 

                                  

Om aan de almaar toenemende vraag voor online verkoop te kunnen voldoen zijn we in het najaar 2021 gestart met een professionele webshop. Hier vind je originele relatiegeschenken mocht je eens je personeel of zakenrelaties willen verwennen met ambachtelijke kwaliteitschocolade uit Esbeek (NL). 

Of je het nu cadeau gaat geven of er zelf van gaat genieten: ik wens je heel veel plezier met onze chocolade! 

met vriendelijke groet, 

Patrick van Ham