Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden
verzendkosten €4,95, gratis verzending vanaf €50,-

Productiemedewerker (m/v, 36 uur per week)

Dit ga je doen

Als Productiemedewerker bij Van Ham Chocolaterie word je voornamelijk ingezet bij de ambachtelijke productie: mouleren, vullingen bereiden en het afgarneren van onze bonbons. Onze productie gebeurt deels machinaal maar vooral in de afwerking en voorbereiding zit nog veel handwerk. De combinatie hiervan spreekt je aan en je vindt het een uitdaging om de kwaliteit continue naar een hoger niveau te brengen.

Dit vragen wij van jou

  • Je hebt een actieve houding en je bent leergierig;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk;
  • Je durft initiatief te nemen en je bent collegiaal;
  • Je werkt graag in teamverband;
  • Je hebt een banketbakkers-, chocolade- of koksopleiding gevolgd;
  • Ben je schoolverlater en heb je nog weinig werkervaring? Ook dan nodigen wij je graag uit om te reageren!

Dit bieden wij jou

Je krijgt een leuke en verantwoordelijke functie binnen een groeiend en innovatief bedrijf. Je werkt in teamverband en er is ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. De verschillende seizoenen, diversiteit aan afnemers en grote hoeveelheid producten maken het een erg afwisselende functie. Het gaat hier om een fulltime functie van 36 uur per week, verdeeld over 4 vaste dagen, met uitzicht op een vast dienstverband. De beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Zoetwarenindustrie. Kortom, een afwisselende en veelzijdige job waarbij je de combinatie hebt van ambacht en industriële productie. Wil je mee verder bouwen aan het succes van onze chocolaterie? Dan heb je nu de kans!

Vragen of meer weten?

Is je interesse gewekt en denk jij de ideale kandidaat te zijn voor deze vacature? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Ellen Schalken (e.schalken@vanhamexclusive.com).