Verzendkosten €8,95, gratis verzending vanaf €50,-

FAQ

Hoe kan ik chocolade bestellen en verzenden?

Hoe snel wordt een bestelling afgeleverd?

De minimale levertijd die wij aanhouden is 10 werkdagen. Plaats je bestelling dus tijdig. Wil je bestelling eerder ontvangen, neem dan even contact op via info@vanhamchocolaterie.nl dan kijken we graag met je mee.

 

Wat als ik mijn bestelling later of eerder wil ontvangen?

Je kunt een bestelling ook vooruit plannen. Dat is geen enkel probleem. Als je dit wil dan kun je dat noteren in het opmerkingenveld. Let wel op: je kunt de verzenddatum invoeren, niet de ontvangstdatum! Wil je je order graag eerder ontvangen, dan denken we graag met je mee. Neem hiervoor contact op via info@vanhamchocolaterie.nl of via 013-5050473

 

Kan ik mijn chocolade bestelling ophalen in de winkel?

Ja, je kan aangeven dat je de bestelling zelf wil ophalen. Ook hierbij geld een levertijd van minimaal 10 werkdagen. Uiteraard wel tijdens de reguliere openingstijden. Op zondag en maandag zijn we gesloten. Dinsdag tot en met vrijdag zijn we geopend van 10.00 – 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

 

Smelt mijn bestelling niet als het warm weer is?

Bij temperaturen hoger dan 24 graden kunnen wij helaas de kwaliteit van het product niet meer garanderen. Ons advies is om bij warm weer een bestelling niet te laten bezorgen maar zelf af te halen in de winkel. Bij orders hoger dan €250,- kunnen we de bestelling geconditioneerd verzenden.

 

Wat kost het als ik de chocolade laat bezorgen?

De bezorgkosten bedragen € 8,95 per pakketje. Vanaf €50,- zijn er geen verzendkosten. Bij een bestelling hoger dan €250,- zal de order worden bezorgd door onze eigen chauffeurs.

 

Retourneren en betalen

Kan ik een bestelling retourneren?

We kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen maar ondanks dat kunnen wij vanwege hygiënische en voedselveiligheidsredenen geen producten retour nemen. Is er een probleem of ben je niet tevreden? Laat het ons dan vooral wel weten. We proberen altijd een passende oplossing te vinden.

 

Betaalmethoden

Betalen kan bij ons via iDEAL. Voor zakelijke klanten is het mogelijk op factuur te betalen. neem hiervoor contact op via 013-5050473 of info@vanhamchocolaterie.nl

 

Product- en allergenen informatie

Al onze producten worden in ons eigen atelier vervaardigd. Hier wordt ook met gluten, noten, pinda’s,ei en soja gewerkt. Daarom kunnen onze producten sporen bevatten van melk, soja, pinda’s, noten, gluten en ei. Voor de specifieke ingrediënten van onze producten kun je bij de productomschrijving van desbetreffend product kijken.

 

algemene voorwaarden