Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden
verzendkosten €4,95, gratis verzending vanaf €50,-

FAQ

Hoe kan ik chocolade bestellen en verzenden?

Hoe snel wordt een bestelling afgeleverd?

Bestel je voor 12.00 uur dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. PostNL levert doorgaans dan de volgende dag je bestelling af.

 

Worden bestellingen in het weekend verwerkt?

In het weekend verzenden we geen chocolade. De bestellingen die in het weekend worden gedaan worden op maandag verzonden. Dan  kun je dinsdag genieten van de lekkerste chocolade. Mocht dit te laat voor je zijn dan kun je op zaterdag langskomen in onze winkel. Die is dan geopend van 10.00- 16.00 uur. 

 

Wat als ik mijn bestelling later wil ontvangen?

Je kunt een bestelling ook vooruit plannen. Dat is geen enkel probleem. Als je dit wil dan kun je dat noteren in het opmerkingenveld. Let wel op: je kunt de verzenddatum invoeren, niet de ontvangstdatum!

 

Kan ik mijn chocolade bestelling ophalen in de winkel?

Ja, je kan aangeven dat je de bestelling zelf wil ophalen. De bestelling ligt de volgende werkdag klaar in de winkel vanaf 14.00 uur. Uiteraard wel tijdens de reguliere openingstijden. Op zondag en maandag zijn we gesloten. Dinsdag tot en met vrijdag zijn we geopend van 10.00 – 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. 

 

Smelt mijn bestelling niet als het warm weer is?

Bij temperaturen hoger dan 24 graden kunnen wij helaas de kwaliteit van het product niet meer garanderen. Ons advies is om bij warm weer een bestelling niet te laten bezorgen maar zelf af te halen in de winkel.

 

Wat kost het als ik de chocolade laat bezorgen?

De bezorgkosten bedragen € 4,95 per pakketje. Vanaf €50,- zijn er geen verzendkosten. 

 

Brievenbus chocolade

Is er een huisdier wat bij de post kan? Let hiermee op, en neem geen risico. Chocolade kan namelijk schadelijk zijn voor met name honden en katten.

 

Retourneren en betalen

Kan ik een bestelling retourneren?

We kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen maar ondanks dat kunnen wij vanwege hygiënische en voedselveiligheidsredenen geen producten retour nemen. Is er een probleem of ben je niet tevreden? Laat het ons dan vooral wel weten. We proberen altijd een passende oplossing te vinden.

 

Betaalmethoden

Betalen kan bij ons via iDEAL. Voor zakelijke klanten is het mogelijk op factuur te betalen. neem hiervoor contact op via 013-5050473 of info@vanhamchocolaterie.nl

 

Product- en allergenen informatie

Al onze producten worden in ons eigen atelier vervaardigd. Hier wordt ook met gluten, noten, pinda’s,ei en soja gewerkt. Daarom kunnen onze producten sporen bevatten van melk, soja, pinda’s, noten, gluten en ei. Voor de specifieke ingrediënten van onze producten kun je bij de productomschrijving van desbetreffend product kijken.

 

algemene voorwaarden