Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden
verzendkosten €4,95, gratis verzending vanaf €50,-

Medewerker Inpak Chocolaterie (m/v, 24-36 uur per week)

Dit ga je doen

Als Medewerker Inpak Chocolaterie ben je een belangrijke schakel in onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het in teamverband inpakken van chocoladeproducten en het afwerken van consumentenverpakkingen met wikkels, strikken, kaartjes en etiketten. Je verpakt producten uit voorraad, daarnaast worden sommige producten direct vanaf de productielijnen in de eindverpakking gelegd. Het gaat voornamelijk om (op tempo) inpakken van grote hoeveelheden. Ook doe je als inpakker de laatste visuele kwaliteitscontrole op de producten voordat deze het bedrijf verlaten richting de klant.

Dit vragen wij van jou

  • Je hebt een flexibele en collegiale instelling;
  • Je hebt ruime ervaring met het uitvoeren van repeterende (inpak)werkzaamheden onder tijdsdruk;
  • Je bent nauwkeurig, handig en je hebt oog voor detail;
  • Je werkt zelfstandig;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk en voor de prestaties van je team.

Dit bieden wij jou

Wij bieden een zelfstandige en verantwoordelijke baan in een dynamisch bedrijf, in een gemotiveerd leuk team van collega’s. Het betreft een vacature voor 24 tot 36 uur per week. De beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Zoetwarenindustrie.

Vragen of meer weten?

Is je interesse gewekt en denk jij de ideale kandidaat voor deze vacature te zijn? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Ellen Schalken (e.schalken@vanhamexclusive.com).