Verzendkosten €8,95, gratis verzending vanaf €150,-

Cocoa Horizons

Van cacaoboer tot consument is een lange keten waar we ook verantwoordelijkheid voor dragen. Wij vervaardigen onze premium chocolade van Callebaut chocolade en ondersteunen daarmee de Cocoa Horizons Foundation. Naast het opleiden van cacaoboeren in duurzame productie, investeert de stichting in vier gemeenschapspijlers:onderwijs, kinderbescherming, verbetering van de positie van vrouwen en het verbeteren van de lokale gezondheidszorg. Bij aankoop van onze chocolade kunt u dus zorgeloos genieten en helpt u ook het levensonderhoud van duizenden cacaoboeren en hun families te verbeteren.

Duurzaamheid en inclusiviteit

Duurzaam ondernemen begint bij de basis en ook in Esbeek kijken we continu wat we hier in kunnen betekenen. Zo maken wij gebruik van groene energie en wordt ons wagenpark steeds verder verduurzaamd. Onze bedrijfskleding komt uit de regio en is deels van gerecycled materiaal gemaakt. Ook wordt een deel van onze inpakwerkzaamheden gedaan door een participatiebedrijf waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om onze footprint te verkleinen hebben we bewust gekeken naar onze manier van verzenden door gebruik te maken van duurzame verzendverpakkingen. 

Kwaliteit en voedselveiligheid

Deze certificering is een wereldwijde standaard geldig voor de gehele voedselindustrie waarbij kwaliteit en voedselveiligheid worden gewaarborgd. Het geeft aan dat wij verantwoord omgaan met voedselveiligheid, voldoen aan relevante wet- en regelgeving en investeren in continue verbetering van onze processen zodat de consument met een gerust hart kan genieten van onze prachtige chocolade.