Over van Ham

Meer van ons

Van Ham Chocolaterie is producent van ambachtelijke bonbons en chocoladewerken. Wij bieden een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment voor zowel de reguliere als seizoensverkopen. Door flexibele productiemethodes zijn wij in staat om snel in te kunnen spelen op nieuwe trends en vragen uit de markt.

Wij werken uitsluitend met chocolades van Callebaut en bereiden onze vullingen volgens eigen recept met de allerbeste grondstoffen en originele likeuren. Om zeker te zijn van duurzame cacaoteelt nemen wij deel aan het Quality Partner Program van Callebaut. De afwerking van de producten blijft vaak handwerk en dat komt duidelijk ten goede aan de ambachtelijke uitstraling van de producten.

In 2010 hebben wij onze volledig nieuwe productiefaciliteit betrokken en recentelijk zijn ook alle machines en productielijnen vervangen. Een modern bedrijf dat vakmanschap combineert met de nieuwste technologie. Uiteraard werken wij continue aan verbetering van onze producten en organisatie en is ons bedrijf FSSC 22000 gecertificeerd waardoor ook de hygiëne en voedselveiligheidseisen zijn gewaarborgd.